Mycket på gång.

Publicerad
Från mitt shoot med Studio Stil i Linköping.
Foto och bildbearbetning: Shora Ahmadi / jagfotograferar.com
 
God kväll!
Urrrrk, nu har jag varit så där grymt upptagen igen så jag har knappt hunnit socialisera varken med familj, vänner eller bloggvänner! Det har varit mycket fotojobb och mycket planering inför annat.
 
Här är en förhandsgranskning från mitt shoot med Studio Stil här i Linköping. Jag kommer garanterat att ändra på några småsaker innan jag skickar iväg den slutgiltiga versionen. Men jag tänkte att det vore bättre att ha någonting att visa upp än ett inlägg utan bilder.

Om några dagar blir det konsertfoto, intervju samt videohälsning med bandet Overworld som släpper sin nya singel den 25/10. Är jag taggad? Oh ja! Som sjutton! S kommer troligtvis att följa med mig och assistera så då blir det extra trevligt. Jag kommer att spendera morgondagen med att, förutom att redigera bilder, planera och fixa intervjuunderlag samt samla in frågor från några bekanta som jag vet är fans och inkludera dessa bland frågeställningarna.
 
Jag kommer även eventuellt att intervjua ytterligare ett band men då är det videointervju som gäller. Mer info om det när det blir aktuellt. :)
 
Nu ska jag unna mig lite "rest and relax" och göra någonting annat förutom att redigera bilder.
Hoppas ni har det bra därute!
 
Många kramar,
 
 

Vad roligt att det händer saker! Men ta hand om dig så det inte blir för mycket. Man måste ha andrum i vardagen.
Kram, kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: