#74: Emma ❤ Ronnie - bröllopsporträtt.

Publicerad
 
 
God morgon!
Sitter och redigerar bilder för fullt. Har en bröllopsfotografering kvar att redigera samt ett antal olika bilder som ska skickas till några kunder. Här är några vackra förhandsbilder på Emma och Ronnie, som jag fick äran att fota för några veckor sedan. Visst är de superfina tillsammans? ♥
 
 
Jag ska passa på att äta lunch nu när jag har lite mindre arbetsbörda på mig. Ska försöka bli klar med allt tills det är dags för dagens provfotografering med en kund inför deras bröllop lite längre fram.
Ta hand om er därute!

#73: Sara ❤ Magnus - bröllopsfotografering.

Publicerad
 
God kväll!
Detta blir ett kort, väldigt kort, inlägg. Fick precis superfina, underbara och fantastiska kommentarer och beröm från brudparet som jag plåtade för några veckor sedan och därmed ska deras bilder läggas på postlådan imorgon. :-) Jag blir alltid lika lycklig och varm i hjärtat när "mina" brudpar blir nöjda, det är mitt allra högsta mål och jag försöker alltid lägga ribban extra högt för mig själv. :-)
 
 
Tänkte att jag bjuder på en av mina absoluta favoritbilder från Sara och Magnus bröllop i Norrköping. Det var en utmaning att fota mitt i solljuset på en vit filt, men det gick kalasbra ändå. 
 
 
Nu ska jag sova. Jag har jobbat och jobbat och jobbat, så nu blir det gött att krama kudden. :-) 

#72: då var det bokat.

Publicerad
 
 
Så overkligt.
Då var det klart. Mitt i allt så känner jag att jag har jobbat väldigt hårt i år, stressat och hela det paketet och förtjänar att andas ut. Så nu har jag bokat flygbiljetter, vandrarhem i traditionell stil och även konsertbiljett till ett gig med KAMIJO i oktober. 
 
 
Ja, det känns overkligt. Jag ska tillbaka till Japan igen.

#71: Flickr och en massa foton.

Publicerad
 
God kväll!
Hoppas att ni alla har haft en mysigt helg (i hettan). Jag har jobbat och inte haft en enda ledig stund - bröllop igår (det gick bra trots min förkylning) och hela söndagen har jag suttit och redigerat foton från föregående heldagsbröllop. Snart är jag klar med de bilderna så att jag kan påbörja bilderna till gårdagens brudpar. :-) Här är en bild på den fina bruden Sara, som jag plåtade den 19/7 i Norrköping. Jag har inte skickat deras bilder till dem än, men kunde inte undgå att lägga upp denna förhandsgranskning. :-)
 
 
För övrigt har jag äntligen skaffat mig en ordentlig Flickr som portfoliokomplement till min företagssajt! Yes, jag vet, jag har flera stycken Flickr-accounts, men detta är "the real deal". Där finns även alla mina bilder från Närcon (dock inte vissa porträtt, kommer lägga upp dem i ett separat album). Från och med nu kommer alltså alla mina portfoliobilder hamna på Flickr, detta för att det är en enkel och effektiv plattform och jag slipper krångla med att ladda upp via min egen domän. Så följ mig gärna där - jag kommer även lägga upp mina favoritbilder här på bloggen. ♡
 
 
Jag ska sova nu så att jag kan fortsätta jobba tidigt imorgon. Sköt om er därute! 

#70: mycket att göra.

Publicerad
 
God förmiddag!
Jag har extremt mycket att göra och stå i, bl.a. två provfotograferingar att redigera, ett heldagsbröllops bilder att bearbeta och idag är det bröllopsfotografering igen. Vilken tur att jag mår lite bättre idag från min förkylning. 
 
 
Jag kommer att behöva göra om mina prislistor inför 2015, då har jag har tillräckligt många foton i min portfolio för att ta bort kampanjpriset som jag har haft ett tag. Jag jobbar ständigt, inte bara på vardagarna men även under helgerna, och känner rent spontant att jag har en god grund att stå på och att mina tjänster är så pass bra och professionella att jag kan "kräva" lite mer. :-)
 
 
Mitt företag fyller ett år om lite mindre än en månad vilket känns ganska overkligt. Jag kämpade verkligen för att få min F-skatt och när det äntligen gick i lås så började bokningarna rulla in. Jag hoppas att nästa år blir lika framgångsrikt och att jag får plåta minst lika många bröllop som jag har haft i år. Att träffa blivande brudpar är bland det bästa och roligaste jag vet!
 
 
Nu ska jag förbereda inför dagens bröllopsfotografering tillsammans med detta supergulliga par. ♡