Old memories from the woods.

Publicerad
En gammal bild från en skogspromenad med Gonzi, 2013.
 
 
God eftermiddag - på gränsen till god kväll!
Hur är det med er idag? Hoppas allt är finemang. :-)
Jag redigerar bilder för fullt just nu. Bebisfoton, bröllopsfotobok, bilder från Falun, you name it. Känner väl rent spontant att jag borde bli klar med Falun-bilderna nu och är lite stressad. Men men, det kommer. Igår var nämligen sista arbetsdagen på sommarvikariatet och jag har ungefär tio ansökningar ute till andra jobb så vi får se. Men som vanligt lär det väl ta hundra år innan jag får ett nytt jobb så jag passar på att gå "all out" gällande fotograferingar, bokningar och bildredigering. :-)
 
Snart kommer ni att få se en ny design på min blogg (som för övrigt nu går att nås på http://blogg.jagfotograferar.com - domänen pekar faktiskt hit! :-)) - jag har nämligen beställt en specialanpassad design från Sannas Rum. Kan knappt bärga mig tills jag får se det första utkastet!
 
Nu ska jag fortsätta redigera bilder till den kommande kattkalendern som säljs till förmån för hemlösa katter av Föreningen 9 Liv Östergötland.
 
Ha en fortsatt fin kväll! <3

Rockstad Falun: Moonspell.

Publicerad
Bjuder på bilder som jag fotade i spöregn. Jag är inte nöjd med dessa men bandet själva klickade dit en liten "like" på min länk till mitt galleri på ROCKBLADET.se så jag känner mig nöjd, även fast de inte delade länken. ;-)
Jag är smått överförtjust i sångaren i bandet vid namn Moonspell, vilket är anledningen till att jag fotade honom så mycket. Jag skulle definitivt ha lagt mer fokus på de andra bandmedlemmarna samt andra vinklar om det inte hade spöregnat och om det inte hade varit så sent på kvällen (cirka klockan ett på morgonen). Äsch, dessa bilder tycker jag är helt okay för att vara från min första riktigt stora festival!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rockstad Falun: YouTube-klipp där jag fotar i scendiket.

Publicerad
Lite roligt var det att hitta detta klipp på ett av mina favoritband som jag hade äran att fota. Jag visste verkligen inte att jag skulle hamna på YouTube!
 
 
 
 

Rockstad Falun: Skitarg.

Publicerad
God kväll!
Sitter och redigerar bröllopsbilder för fullt. Har även en bildbeställning som jag ska försöka skicka ikväll eller allra senast imorgon. På torsdag är det babyfotografering i studio, jag ska göra en kattkalender till Föreningen 9 Liv och har ett inbokat shoot i september med bandet Bonebreaker.
Det är mycket, galet mycket, på gång just nu, men jag trivs. Jag funderar dock på om jag ska ändra på bloggens design - det kanske får mig att bli motiverad till att fotoblogga?
 
Här kommer några bilder på ett minst sagt intressant band från Rockstad Falun vid namn Skitarg. Varning till mina överkänsliga läsare. :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superduper-busy, men här kommer en bröllopsbild.

Publicerad
Hallå där, alla fina!
Hoppas att ni har haft en toppenfin helg! Ska försöka svara på kommentarer så fort jag kan men jag har varit och är fortfarande otroligt upptagen med allt vad fotojobb heter. Jag har bland annat fotat Stadsfesten (Eldkvarn) och RIX FM-festival, och även ett vackert bröllop.
 
Har inte hunnit redigera alla mina bilder från Falun än men det kommer. Tänkte bara visa att jag fortfarande lever genom att lägga upp en bild från gårdagens bröllop. :)
 
Maria & Damir, 2013.08.24.
 

Rockstad Falun: Sabaton.

Publicerad
Hallå där, alla fina!
Här kommer lite bilder från Rockstad Falun. Bilderna är beskurna för att passa Rockbladet.se som jag jobbar för. Vill ni se bilder i originalstorlek får ni kika in på min hemsida festivalfotograf.se med jämna mellanrum. :)
Bilder på fler band kommer att läggas upp under veckans gång. Nu: bilder på Sabaton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På väg norrut.

Publicerad
Yes, det stämmer. Är på väg norrut. Ska försöka bli mer aktiv här OCH kommentera på mina favorit- och besökarbloggar. Sorry att det tar mig hundra år, men jag har inte glömt bort er. <3

Ska försöka mig på att hitta ett sushiställe när jag är är framme vid min destination. Orka vänta på att fixa mat på annat håll.

Det ska fotas i helgen. Var så säkra på det. :) Resultatet läggs upp så fort som möjligt. <3

Ska även göra ett stort fotojobb tillsammans med ett band i september. Mitt största jobb hittills eftersom bilderna ska användas i marknadsföring, bl.a. på affischer!

Min bild i tidningen.

Publicerad
 
Idag fick jag hem ett ex av tidningen "Landet Runt". Mitt foto från NärCon 2013 fick äran att pryda framsidan.

En lång paus.

Publicerad
 
 
 
Men jag har ändå fotat lite trots långvarig sjukdom. Som synes. Igår kväll fotade jag herr Ulf Lundell med band i spöregnet (med fotopass från LiveNation, woo!). Och har dessutom fotat en hel del under NärCon 2013. Fler bilder på det dyker upp senare.
 
Nu ska jag redigera de sista bilderna från NärCon och därefter ska jag skriva (har tagit tag i mitt bokmanus på allvar nu). Här nedan ser ni några smakprov på bilder som jag tog under NärCon.
 
 
Cosplayuppvisning.
 
 
Min kompis Jimmy klär sig bra i rollen som Alucard från Hellsing.