#76: kattigt.

Publicerad
 
God kväll.
Jag har inte varit närvarande på bloggen ett tag, vilket mestadels beror på min pälskling och änglakatt Zarifa samt många bröllopsfoton att redigera. Har fortfarande ett galleri kvar att fixa och skicka till kunden och jag räknar med att urvalsgalleriet blir klart i nästa vecka.
 
 
Jag har försökt att bearbeta min kattförlust genom att hälsa på hos Chaplins katthem här i Linköping några gånger och fotografera deras katter. Fler foton dyker upp vid ett senare tillfälle.
Det är jobbigt att sitta vid datorn när Zarifa inte ligger vid tangentbordet eller snarkar sött bakom skärmen. Vet inte hur jag någonsin ska kunna fylla tomrummet, om det ens går. Jag har inte lyckats göra det varken med Gonzi, Darya, Lejon, Gulis, Killen, Simba eller mina/våra andra ögonstenar som lämnat mig/oss.
 
 
Ta hand om er därute och vi hörs i ett nytt blogginlägg om några dagar.
 

#75: himlen har fått en till ängel.

Publicerad
 
Till minne av min älskade Zarifa, som fick somna in igår omkring kl. 11:00. Jag är så fruktansvärt ledsen att du fick lida mesta delen av ditt liv på grund av oansvariga, vidriga människor som behandlade dig så illa och som slängde ut dig i kylan. Jag är så glad att du spenderade dina sista år tillsammans med mig. Du skänkte mig så mycket glädje och platsen vid datorn är så ekande tom utan dig och ditt spinnande ljud, och dina snarkningar.
Jag har inte tillräckligt många ord för att uttrycka mig på rätt sätt just nu. Jag bara saknar dig så oerhört mycket, älskade lilla gumman. Hälsa Gonzi från mig.