Produktivitet, trots dålig dag.

Publicerad
 Funderar på att skaffa canvas av mina foton. Det skulle se fint ut på vår vägg.
 
 
Hallå där, alla fina!
Hur har er dag varit? Jag ska läsa era bloggar och kommentera snart, jag lovar. Har mått väldigt dåligt denna vecka och känt mig helt känslolös och tom. Förhoppningsvis blir det bättre snart och för min egen och S skull hoppas jag att det går över snabbare än snabbt, för jag har ingen som helst energi att umgås med honom och vi pratar knappt med varandra. Har dessutom knappt ätit någonting.
 
För att pigga upp mig själv har jag kollat hos en leverantör som jag använder mig av angående canvas-tavlor till lägenheten. Visst skulle Gonzi se fin ut bland vitsipporna - på väggen? Jag ska spara ihop lite och beställa hem en större version, kanske i ett häftigare format som exempelvis 70x100 cm. 
 
Äntligen har jag redigerat klart bildernaTheo och skickat iväg dem till föräldrarna. Jag är grymt nöjd med att kunna leverera hela 20 bra bilder som jag tog under de knappt 20 minuter som utomhus-fotosessionen varade. Jag minns att jag brukade ha problem med att få många bra bilder på kort tid när jag var yngre och men nu brukar det oftast bli för många bra bilder som jag måste sålla bort.
Så fort jag har fått ett OK från Theos föräldrar kommer jag att bjuda på fler bilder från den supermysiga fotosessionen i Norrköping.
 
Jag är fortfarande helt orkeslös och kan inte minnas att jag har mått så här dåligt på flera år, faktiskt. Min mamma såg hur jag mådde och igår kväll knackade hon på vår ytterdörr. När hon steg in i vardagsrummet såg jag att hon hade tagit med sig all min manga som jag hade köpt, men inte läst, i mina yngre dagar. Det behövdes verkligen. Vilken underbar, fantastisk mamma jag har, hon vet precis vad hon ska göra för att få mig att må lite bättre.
 
Idag fick jag hem ett litet inbetalningskort i brevlådan - jag har nämligen anmält mig själv och min katt Zarifa att bli tigerfaddrar! Jag funderar även på att anmäla min andra katt Sugar till tigerfadder också när tillfälle ges.
 
Nu ska jag försöka pigga upp mig själv lite med YouTube-klipp. Må gott alla fina, så hörs vi imorgon! Kramar till er!

Vad jobbigt att må så!
Ta väl hand om dig nu och ta det lugnt så återvänder livet till dig utan att behöva "jagas ifatt".
En stor kopp varm choklad med vispgrädde och lite kakao på toppen kanske nån kan fixa åt dig <3 Det är du värd! Eller en latte, kanske.
En jättebamsing till kram från mig och Lydia!

Svar: Tack så mycket, fina du och fina Lydia! <3 Ska nog fixa lite varm choklad imorgon, känns som att det kan behövas!
Shora Ahmadi

Hoppas du mår bättre snart, men man måste ha sina down perioder för att upskatta de bra!! Jag och K-J va jätte osams i helgen, men det kan oxå föra något gott ur sig, nu är vi mer sams än någonsin..
Jag tror det skulle vara jättefint på väggen!! bilden är verkligen perfekt. man ser ju inte hela i headern och den va ännu finare i sin helhet.

sv: tack så mkt :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: