Leker runt i Photoshop.

Publicerad
 
Hallå där, alla fina människor därute!
Jag sitter och bekantar mig med min nya Macbook Pro 13'' med Retina-skärm just nu (pillar lite smått med bilder och annat roligt - denna bild på Gonzi har inte redigerats än). Det kommer ett bättre inlägg snart, måste bara fixa till bilderna. Insåg att min version av Photoshop behöver stöd för just Retina, så det måste jag be S fixa åt mig. Jag förstår ingenting av dessa saker ibland, trots att jag generellt brukar vara ett proffs på datorer och programvaror. Men denna gång är jag helt lost och undrar hur sjutton jag ska göra. S fixar nog biffen åt mig! Det var ändå han som installerade Photoshop så då vet han nog vad han håller på med. 
 
Förresten, ser fotot ovanför vettigt ut på era skärmar? Vissa i övriga delar av bloggen känns lite suddiga på denna laptop så jag blir tacksam om ni meddelar mig om de är suddiga eller inte. Tack för hjälpen!
 
 
 
Idag försökte jag fota Gonzi bland vitsipporna men det gick inte riktigt såsom jag hade tänkt mig. Ibland vill han helt enkelt inte samarbeta och det förstår jag - det måste vara jobbigt att matte ska fota honom heeela tiden. Får se om denna bild blir vettig, i sådana fall slänger jag upp den på bloggen senare under dagen. 
 
Vill nästan gå och peta lite försiktigt på S och be honom hjälpa mig redan nu. Blir så otålig när jag inte får utlopp för min kreativitet skriv- och fotomässigt. 
 
Hörs lite senare, alla fina! Då blir det ett inlägg och en recension om hur laptopen funkar! Många kramar till er!
 

Vad roligt, och nej det ser inte suddigt ut! :)

SV: Tacks å mycket, lr ja det är väl kanske pojkvännen som ska ha berömmet då det var han som tog bilden :P

Åh vad roligt, hoppas allt går bra då! :)
Att fota hundar kan vara så otroligt svårt, lr iallafall mina två små ^^,


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: