En stor överraskning!

Publicerad
Bild lånad från Komplett.
 

Fick mig en stor överraskning idag.
S har beställt en Macbook Pro med 13-tums Retina-skärm till mig för mitt fotograferande! Jag har alltid varit skeptisk mot Apples produkter då jag inte har bra erfarenhet av dem, men det här känns bara rätt! Är nervös, taggad och helt enkelt extatisk just nu. Det känns bra att ha en portabel arbetsdator med mig när jag jobbar på NärCon i juli. Bara att fixa mina bildprogram på den när den är hemma så är den redo för allt!
 
Fotograferingen med Sally gick mycket bättre än förra gången! Jag är nöjd, trots att jag inte kollat igenom resultatet ordentligt än. Tror att jag har lyckats få några fina bilder på henne bland vitsipporna. Sally kommer nog bli en återkommande "kund", då jag tycker att hon är så otroligt söt och husse Roger också tycker om att få henne fotad.
 
Helgen bjuder på "vårstädning" - vi ska tömma i förrådet och bli av med en hel del grejer som ligger och dammar. Förutom det och fotograferingen på söndag ska jag försöka ta det lite lugnt, eftersom jag jobbar måndag till onsdag och jag vill vara helt utvilad.
 
Nu ska jag skicka en presentationstext och ett foto på mig själv till Medicinska Föreningen som kommer att dyka upp i deras fotokatalog (den som jag har fotat i år). Trevlig helg på er alla!

Åh vad roligt, tror nog att du kommer att älska den!
Jag var lika skeptisk när pojkvännen insisterade på att vi skulle skaffa en Mac, just för att det känns som en jäkla massa pengar, men det är ta mig tusan värt det! :D

SV: Åh men tackar!
Men bor man i centrum med tillgång till andra färdsätt så behöver man ju inte direkt en bil. Men det är lite roligt att brumma runt oxå ;)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: