Dagens överraskning!

Publicerad
God eftermiddag, mina fina läsare!
Har ni haft det bra hittills? Jag befinner mig på jobbet och det är ganska lugnt här idag. Kan bero på det fina vädret och att det är röd dag imorgon. :) Fick precis ett litet SMS från S där han skrev att våra paket har kommit, vilket betyder att min Macbook Pro äntligen har anlänt! Åh, som jag har längtat! Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd med den, det känns faktiskt lite nervöst!
 
Husse Roger blev jättenöjd med sina bilder på Sally och det känns fantastiskt bra! Även jag är nöjd med dem. Älskar den snygga kontrasten som vitsipporna i bakgrunden har skapat, så vitsippe-temat kommer jag definitivt köra vidare på när tillfälle ges till fler shoots. Kanske tar med mig Gonzi ut på en promenad precis till samma ställe, alternativt att jag försöker hitta en plätt med blåsippor. Tror att blått skulle gå fint ihop med Gonzis lite ljusare färgteckning.
 
Nu ska jag jobba vidare, men i nästa uppdatering kommer jag att visa bilder på min nya bebis (d.v.s. Macbook Pro). Skulle även behöva köpa ett litet skal till den men det kommer senare. Vi hörs lite senare, alla ni fina! Och TACK för att ni fortsätter kika in på min blogg, jag blir så glad i hjärtat!
 
 

Spännande!! vill ha en recention på datorn sen! :) tack för din fina kommentar och kram. Vilken fin header du bytt till!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: