Vardagsbilder på en älskad vovve.

Publicerad
 
 
God kväll!
Jag gick igenom mitt arkiv av bilder på Gonzi och hittade en hel del vardagsbilder som jag tänkte att jag skulle kunna dela med mig av, nu när Gonzi är lite krasslig och inte lika energisk som han brukar vara.
 
 
 
 
Har inte fotat Gonzi ordentligt under ett antal månader då livet kommit i vägen, men jag tror att det är dags att börja foto honom professionellt igen. Jag planerar att göra en stor canvasförstoring på denna bild, som råkar vara en av mina favoriter;
 
 
Har lite av en olustig, pockande känsla som säger mig att jag verkligen borde fota Gonzi ordentligt nu. Att inte vänta - att faktiskt ta tillfället i akt och försöka få lite fina vinterbilder på honom. Förra året fick jag några fina bilder i snön och det blir spännande att se vad jag kan åstadkomma i år, om min pälskling vill bli bättre.
 
 
 
 
Nu ska jag ägna mig åt lite annat, som att gosa med den sovande vovven i soffan.
 
Många kramar,
 
 

Så fina bilder! han gör sig ypperligt bra på bild. Älskar bilden på Gonzi i vitsipporna!
Hoppas han blir sitt energiska jag igen snart!
kram

Gud vilka fina bilder, och fin hund. Tycker även (förutom din favoritbild) att den på bakbenen var strålande. Ser så ståtlig ut :)

Svar: Tack så jättemycket, Johanna! Även den är en av mina favoritbilder. :) Där har han en slags majestätisk pondus!
Shora Ahmadi

Åh, vad han är vacker!
Jag är så oerhört berörd av att han inte mår bra. Jag, Lydia och Lystra håller alla våra tummar och tassar för att det ska bli bättre.
Hu vad jobbigt det är när älsklingarna är sjuka!
Stor kram!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: