Ett hav av vitsippor, del 2.

Publicerad
Canon EOS 7D + 70-200 f/2,8
 
God eftermiddag!
Puh, jag är jättetrött! Kom precis hem från en långpromenad tillsammans med Gonzi och min mor och hennes hund Orca. Vi gick till ett nytt ställe och det var ett otroligt mysigt ställe. Gonzi blev uppspelt och drog lite i sin sele vilket inte kändes så skönt för handen.
Förhoppningsvis har jag kollat igenom hans päls noggrant så att han inte har några otäcka fästingar med sig hem. Ärligt talat är jag alldeles livrädd för de små krypen och blir paralyserad av skräck så fort jag får syn på en. Usch!
 
Ikväll är det min tur att laga mat.
Jag funderar på att tillaga gammal hederlig pasta med kycklingfilé och tikka masala-sås, eftersom det är en av Shanes favoritmaträtter. Eftersom vi inte har tillgång till bil har vi inte varit i affären i Berga för att köpa den vanliga stora rissäcken och jag vill spara på riset tills jag ska laga en persisk maträtt som kallas för "ghormeh sabzi". Åh, livet utan bil är jobbigt ibland (trots att jag föredrar att cykla till de allra flesta ställen). Jag har inte körkort men det har S och när vi brukade låna pappas bil gick allt som på räls. Snabbt, smidigt och vi sparade så mycket tid jämfört med att cykla eller åka buss.
 
Nu ska jag ta tag i matlagningen. Därefter ska jag tvätta håret och sedan slå mig ned framför TV-soffan med Macbooken framför mig och redigera bilder medan jag slö-tittar på TV. Många kramar till er alla!

Härlig bild! Tänkte ge mig ut i veckan och fånga Sue Ellen bland vitsipporna innan de försvinner! :)

Det finns inget vackrare än en vovve i ett hav av vitsippor! Underbart!

Svar: Jag håller helt med dig! :)
Shora Ahmadi

Finfin bild. Vilken drömäng att vara hund och springar runt på!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: