#89 - fotoverksamheten förflyttas.

Publicerad
God dag!
 
Jag har inte fotograferat ordentligt på ett tag då jag självmant valde att ligga lågt med företaget på grund av jobb och personliga omständigheter, men snart är det dags att damma av kameran igen! Jag kommer att bosätta mig i Malmö om några månader och då kommer jag även förflytta fotoverksamheten till Skåne. Givetvis kommer jag att ta uppdrag även i Östergötland eftersom mina föräldrar fortfarande bor här och jag planerar att åka och hälsa på dem minst en gång i månaden om budgeten tillåter det, men främst kommer jag arbeta utifrån Malmö med omnejd.
 
 
Jag måste fixa en hel del grejer innan jag flyttar, men det får ta sin tid och det är ingen vits med att stressa upp sig i onödan. :)
 
 
Det kommer bli riktigt roligt att börja jobba i en ny stad som kan erbjuda nya möjligheter!
Dock måste jag fixa en hel del med mitt företags hemsida, både när det kommer till aktuell prislista och även innehållsmässigt (färre gallerier, bilder på samma domän istället för Flickr). Jag känner att jag vill förändra och förbättra och endast då kommer jag kunna fokusera på det viktigaste; nämligen mina kunder.
 
 
Jag kommer även börja profilera mig inom husdjursfoto (ej studio till att börja med), så om ni befinner er i Skåne och känner att ni vill föreviga era pälsklingar så är det bara att ni hör av er till mig. :) Till att börja med kommer jag att leta efter hundmodeller som jag kommer fotografera kostnadsfritt och som tack för hjälpen kommer jag erbjuda 2 framkallade bilder från fotograferingen utan kostnad. Mer info om detta kommer senare. :)
 
 
Nu ska jag äta lunch!

Jaha, så det blir flytt :O Där ser man, vad spännande. Hoppas det går bra :D

Svar: Tackar! :-) Ja, det blir spännande faktiskt! Ser verkligen fram emot det! Har en massa planer för mitt företag också vilket jag håller på och grejar med i smyg tills "nylanseringen". :-)
Shora Ahmadi


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: