#85 - Linköping will be In Flames tonight.

Publicerad
 
 
Ikväll smäller det i Linköping. Då gästas vi nämligen av In Flames! Jag kommer att representera Rockbladet.se i fotodiket ikväll - ses vi där? :-) Kom fram och hälsa om ni ser mig!
 
Ni kan läsa mer om evenemanget samt boka era biljetter via Arenabolagets hemsida.
 
Bilder dyker upp under morgondagen. :-)
 
Big kram på er därute!

#84 - Friday Funday.

Publicerad
Fredag idag och det känns alldeles underbart! Vädret är inget att hurra för, men det är snart helg, hurra! 


Igår träffade jag min älskade Metalica och jag gick på en liten långpromenad med henne. Vi umgicks även när vi hade kommit hem och när det var dags för mig att cykla hem till min egen lägenhet så satte hon sig tätt intill mig och ville att jag skulle stanna kvar. Mattehjärtat brast ganska så rejält! 


Några bilder från gårdagen. 

Alltså, jag älskar denna vovve något så enormt!


Ikväll får jag besök och imorgon ska vi på bio. Vi ska se "The Martian" med bl.a. Matt Damon i huvudrollen. Längtar verkligen! Det var ett tag sedan om jag gick på bio sist och jag tycker om känslan av att befinna mig i en mörk biosalong och låta fantasin beblandas med filmers storyline. 


Fotografering står på "to-do"-listan inför helgen, men det får bli på söndag. Om några veckor ska jag eventuellt på Comic Con Gamex i Stockholm, och då följer kameran givetvis med. :-)


Hoppas att ni alla får en riktigt underbar helg! Ta hand om er i höstkylan. :-) 

#83 - blandat från Bråvalla.

Publicerad
 
I somras var jag på Bråvallafestivalen för andra året i rad och fotade åt Rockbladet.se.
Som vanligt var det många bra band och jag träffade en hel del nytt folk som jag minglade med under festivaldagarna, bl.a. lite folk från Aftonbladet och några utländska reportrar. Tyvärr blev jag sjuk inför den tredje dagen, då jag hade fotat MUSE kvällen innan i regnet (och dessutom hade jag för tunna kläder på mig).
 
 
Jag tänkte att jag kan visa ett litet urval av de bilder som jag tog under festivalen. Dessvärre fotade vi inte Robbie Williams eftersom de var väldigt restriktiva med vilka som skulle få fotopass, men jag stod och lyssnade och det var en strålande bra konsert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#82 - torsdagstankar.

Publicerad
God morgon!
Det var ett tag sedan som jag skrev här. Det är mycket som har hänt och det mesta är positivt. :-) Jag gjorde ett medvetet val och fokuserade inte lika mycket på fotofirman i år, men från och med november kommer jag att ta tag i det på fullaste allvar och även ändra mina bröllopspaket och göra de mer "tillgängliga" för de som kanske har en tunnare plånbok men som ändå vill kunna ha vackra, tidlösa bilder från sin speciella dag. :-)
 
 
Efter jobbet idag ska jag hälsa på lill-vovven Metalica, som numera bor hos mina föräldrar tillsammans med deras hund. Toni bor hos mig och katten Sugar, men eftersom min mors hund är sjuk och behöver sällskap så passade det bra att Metalica bor där tillfälligt. Jag brukar hälsa på henne och även ta ut henne på promenader, vilket hon tycks uppskatta högt. Jag saknar min lilla tjej varje dag. ❤
Ska se om jag inte kan plåta henne lite nu i helgen när jag hälsar på henne återigen (såvida det inte är alltför sent på söndag; är uppbokad fredag-söndag). Hon har börjat bli vit kring nosen, lilla gumman. Vill ta så många bilder jag bara kan på henne nu när det är höst och löven skiftar i vackra färger.
 
 
 
När min arbetskamrat R var på besök på jobbet häromdagen hade han tagit med sig sin dotters stora, American Akita vid namn Rocco (är osäker på stavningen). Jag blev så himla hundsjuk igen - visste inte vart jag skulle ta vägen. Givetvis började jag leta på nätet efter adoptionssidor (fastän jag är medveten om att jag inte har möjlighet att ta hand om ytterligare en hund just nu; jag betalar en himla massa försäkrings- och matkostnader varje månad för bägge hundarna samt Sugar) och hittade världens finaste renrasiga shar pei hos Hundar Utan Hem. Vilken "tur" att jag har både hanhund och katt hemma, annars tror jag att jag hade blivit med en tredje hund ganska så snabbt...!
Är det något som jag har lärt mig av Metalica, som har ganska stora drag av shar pei, så är det att de är underbara, envisa och bestämda och så otroligt kärleksfulla men utan att vara tätt inpå hela tiden (Toni däremot älskar att slänga sig över mig och kramas). De är inte alls lika förarveka som vissa bullhundar, utan har oftast bestämda åsikter, vilket ibland kan reta gallfeber på en. ;-)
 
 
Nej, nu ska jag fortsätta jobba. Ha det så gott därute, och tveka inte att höra av er om ni söker efter en fotograf som tar djurporträtt! Just nu letar jag nämligen för fulla rullar efter fler hund- och kattmodeller som jag kan utöka min portfolio med - detta betyder att jag fotar era ögonstenar gratis och att ni får 2-3 förstoringar i A4-format som tack för hjälpen!