#56: lite mer Bråvalla-festival.

Publicerad
Bring Me The Horizon bjöd på en fin show på Bråvalla festival 2014.
Och äntligen kan jag ha bilder i inläggen som är större än 600 pixlar!
 
 
God kväll!
Först och främst vill jag passa på att tacka bästa Sanna för min nya, snygga bloggdesign! Hon är grym! Inte nog med att jag fick en design exakt såsom jag ville ha den för att den ska passa in på min hemsidas tema, men hon skapade även en alldeles unik logotyp för mitt företag! 
 
 
Jag är så taggad - det är flera artiklar från Bråvalla-festivalen som publicerats på Rockbladet.se och fler kommer publiceras inom kort, bland annat en recension om The Offspring och Placebo. För övrigt kan jag nämna att bilderna som jag plåtade på The Offspring är publicerade och går att kolla på här. Verkligen inte mina bästa bilder, men jag avgudar detta band som för mig innebär ren nostalgi, och för mig var det en enorm ära att vara så pass nära Dexter och fota dem från diket. Nu låter jag väl lite konstig. Men jag hade aldrig anat i mina vildaste drömmar att jag skulle fota dessa giganter.
 
 
Jag bar på ett stort leende på läpparna där jag trängdes med pressen i fotodikets mörker och tittade upp mot scenen. Älskade varje sekund av det, trots att hjärtat bultade så högt av nervositet att jag var rädd att andra skulle höra hjärtslagen (och trots att jag mådde dåligt). Det är verkligen detta som jag lever för när jag inte plåtar husdjur eller bröllop. Konserter, musik, att insupa de magiska tonerna och leva på dem i flera dagar efteråt. Jag känner mig så lycklig i detta ögonblick.
För övrigt fick jag världens bästa kommentar av en vän gällande en av bilderna: 
" Bra bilder, Dexter ser ut som en riktig mysgubbe på en av bilderna:)"
 
 
Nu ska jag försöka mig på att sova. Ha det gott därute och ta hand om er!
 
 

#55: Bråvalla-festivalen och annat.

Publicerad
Of Mice & Men / Bråvalla festival 2014.
 
 
God morgon!
Det har varit mycket på gång och är det ännu. Lite tråkiga och tunga saker, som jag helst undviker att ta upp eftersom jag vill att min blogg ska vara en positiv landningspunkt.
Jag kan nämna de positiva sakerna istället: bröllop, provfotograferingar och Bråvalla-festivalen. Jag fick den stora äran och förmånen att fota giganterna The Offspring, men bilder får jag inte lägga upp på nätet, förutom på Rockbladet.se, enligt mitt kontrakt. Jag kommer att länka till bildgalleriet på Rockbladet.se när vi väl publicerat dem istället.
 
 
Hela helgen har handlat om jobb och sjukdom, men jag fick även ha lite roligt (tills jag blev sjuk, alltså). Såg Iron Maiden spela, och det var helt makalöst bra. 
Just nu är jag fortfarande sjuk (blev dålig i fredags och det har fortsatt), och det var väldigt jobbigt att vara sjuk under festivalen, med tanke på att det var kallt, blött och jag jobbade stenhårt. Jag kunde ju inte lämna mitt jobb eftersom jag är Rockbladets enda(?) fotograf i Östergötland, och samtidigt kände jag att jag mådde så fruktansvärt dåligt. Tack och lov kunde jag flytta på dagens provfotografering, då jag inte vill riskera att smitta "mitt" blivande brudpar. Skönt att det är flera veckor kvar tills bröllopet, så att brudparet inte känner sig stressade och vi kan ta provfotograferingen lite längre fram.
 
 
Här kommer lite andra bilder från festivalen på band där kontraktskrivning inte var nödvändigt. Kan inte lägga upp bilder som är större än 600 pixlar, får lägga upp skarpare och större bilder senare när jag fått min nya bloggdesign.
 
 
Raubtier / Bråvalla festival 2014.
 
Jag och min kollega Linda fick fota och filma från scenen och vi dokumenterade ett speciellt event.
 
 
The Hives / Bråvalla festival 2014.
 
 
Jag fick ett plektrum från The Hives också, mysig souvenir!
 
Placebo / Bråvalla festival 2014.
 
 
You Me At Six / Bråvalla festival 2014.
 
 
Dropkick Murphys / Bråvalla festival 2014.
 
 
 Bring Me The Horizon / Bråvalla festival 2014.

 
 

#54: Anna <3 Carl-Johan (bröllopsfotografering).

Publicerad
Anna ♥ Carl-Johan, 2014-06-07.
Individuellt porträtt på Anna bland blomstren.
Foto: Shora Ahmadi, bröllopsfotograf i Linköping
(Tack, finaste Sanna, för den snygga vattenstämpeln!)
 
Det har varit lite tyst på bloggen på grund av att jag har jobbat på Anna och Carl-Johans bilder från deras bröllop i Vadstena den 7/6.
Dessutom har jag varit i kontakt med bästa Sanna som jag har anlitat för att snygga till designen på min blogg samt att utforma en ny logga och vattenstämpel. Jag är en av hennes återkommande kunder och kan varmt rekommendera henne - hon är grym på allt hon gör i grafisk väg! Så om ni eller ert företag är sugna på en design, en logotyp eller någonting annat - hör av er till henne. Ni kommer bli mer än nöjda med resultatet!
 
 
Här ovanför ser ni en av bilderna från bröllopet den 7/6. Visst är det magiskt med blommorna i bakgrunden?
Anna och Carl-Johan valde mitt diamantpaket, vilket innebär heldagsfotografering som jag kör en kraftig rabatt på endast i år. Jag fotograferade sammanhängande under 8 timmar. Vi plåtade bland annat bröllopsporträtt vid tre olika tillfällen för att ta tillvara på den vackra naturen som Vadstena och östgötaslätten har att erbjuda. 
 
Jag kommer att skriva ett längre inlägg efter att brudparet gjort sitt urval och då kommer det dyka många fler bilder. :)
 

#53: försenad provfotografering.

Publicerad
 
 
 
God eftermiddag!
 
Jag är i full färd med att kontakta "mina" brudpar inför sommaren och höstens bröllopsfotograferingar. I år har jag fler än 13 st. bröllop, vilket känns jättekul! 
Här ovanför ser ni några av de provfoton som jag tog på Evelina och Peter. Dessa bilder skulle vi ha tagit innan bröllopet, men ibland händer det andra saker som gör att planer måste ändras. Paret valde att ha den nu försenade provfotograferingen en vecka efter bröllopet, och det blev kalasbra bilder! Dessa tre är några av mina favoriter. 
 
 
Imorgon ska jag plåta ett heldagsbröllop i Vadstena, vilket jag verkligen känner mig taggad inför! Så där lagom inför bröllopet fick jag hem mitt nya lilla verktyg till kameran.
 
 
 
Nu har jag blivit med extern blixt också, eller rättare sagt: Canon Speedlite 600EX-RT! Äntligen har jag denna pärla i min kameraväska. I framtiden kommer jag troligtvis införskaffa ytterligare en till för bröllopsfoto, men i dagsläget räcker det med en. 
 
 
Nu ska jag ladda batterier, packa väskor, filtar och gummistövlar och sedan ta det lugnt inför morgondagen.