Ett hav av vitsippor.

Publicerad
Canon EOS 7D + Tamron 70-200 f/2,8
 
God förmiddag, alla fina människor därute!
Hur har ni haft det i helgen? Igår kände jag mig helt slutkörd efter att ha redigerat över 40 bilder. På kvällen hade jag tänkt ta det lugnt och kanske spela lite på datorn eller titta på film, men jag var så pass trött att jag däckade ganska omgående tillsammans med Gonzi och Sugar (som också var jättetrötta av någon anledning).
 
Äntligen lyckades jag fota Gonzi bland vitsipporna!
Dagen började med att jag väckte S strax innan klockan åtta (själv hade jag vaknat av att Gonzi stod och stirrade på mig medan han stödde hakan mot sängkanten. Ja, jag brukar konstigt nog slå upp ögonen bara av att han tittar på mig). Vi åt ingen frukost utan begav oss ut med hunden.
Gick igenom det gamla vanliga området, tog några nya vägar som Gonzi tyckte var jättespännande och därefter vandrade vi uppåt mot Slaka via motionsspåret. Inne i skogen fotade jag Gonzi men det var inte förrän vi kom fram till vitsipporna som jag verkligen kände att jag måste fånga honom på bild bland blommorna igen, eftersom jag inte var nöjd med den förra bilden.
Resultatet ser ni här ovan. Jag är oerhört stolt över min fina, vackra vovven som för en gångs skull verkligen lät mig dirigera honom så att bilden blev perfekt!
 
Nu ska jag strax iväg och fixa lite visitkort till företaget men vi kanske ses lite senare under dagen! Många kramar från mig och Gonzi till er alla.

Men ååååååh så sööt!!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: